Promocje
Niebieski wełniany płaszcz Alessio by Swing
Niebieski wełniany płaszcz Alessio by Swing
799,00 zł 400,00 zł
Czarny wełniany płaszcz Alessio by Swing
Czarny wełniany płaszcz Alessio by Swing
799,00 zł 400,00 zł
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Podanie danych osobowych, jest niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia, a także do obsługi ewentualnych zwrotów oraz w celu ułatwienia kolejnych zakupów. Wszystkie powierzone nam dane osobowe naszych Klientów są przetwarzane wyłącznie w takim zakresie, na jaki Klient wyraził zgodę.

Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku "O ochronie danych osobowych" , Klientowi przysługuje prawo do wglądu w swoje dane, do ich edycji oraz wniesienia żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania.

1. Administratorem danych osobowych jest Swing Katarzyna Rupińska

 Ul. Przemysłowa 24, 18-305 Szumowo

 NIP 723 160 83 95

 Zarejestrowany w giodo

 

2.Zasady bezpieczeństwa

2.1 Administrator zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych dzięki odpowiednim środkom technicznym i organizacyjnym, mającym na celu zapobieganie bezprawnemu przetwarzaniu danych, ich utarcie lub uszkodzeniu.

2.2 Dostęp do danych osobowych mają tylko pracownicy, którzy podpisali stosowne oświadczenie, zobowiązujące do ochrony danych osobowych

3.Zakres gromadzenia danych

3.1  Administrator w chwili rejestracji oraz składnia zamówienia, wymaga podania następujących danych osobowych:

- Imie i Nazwisko

- Adres zamieszkania (korespondencyjny)

-email

-nr telefonu

3.2 Podane przez klienta dane, zostaną wykorzystane w celu świadczenia usługi na rzecz Klienta ( realizacji zamówienia i dostarczenia przesyłki,)

3.3 Za zgodą Klienta, drogą eletroniczną (email) przesyłany będzie newsletter, zawierający najkorzystniejsze oferty skierowane do zarejestrowanych klientów

3.4 Dane podane w trakcie rejestracji, są przetwarzane jedynie przez swingfashion.pl

3.5 Dane niezbędne do dostarczenia przesyłki ( Imie i Nazwisko, Adres ), przekazywane są podmiotom odpowiedzialnym za dostarczenie przesyłki : Poczta Polska i DPD

3.6 Ponadto Administrator może udostępnić te dane podmiotom trzecim wyłącznie wtedy jeśli zezwalać na to będą powszechnie obowiązujące w Polsce przepisy prawa. 

4. Polityka dotycząca "cookies"

4.1 Przeglądarka internetowa przechowuje pliki "cookies" na dysku komputera Klienta, jako pliki tekstowe

4.2 Swingfashion.pl przechowuje pliki "cookies" na komputerach Klientów w celu utrzymania sesji po wejściu na stronę (np. zachowanie wartości koszyka) oraz aby dostosować zawartość strony do indywidualnych preferencji Klienta 

4.2 Pliki "cookies" nie pozwalają na identyfikację Klienta, na ich podstawie nie są przechowywane i przetwarzane dane osobowe

 

 

 

 

Zapisz się do newslettera
Jako pierwsza otrzymasz informacje
o nowych kolekcjach i promocjach

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl